Nie masz produktów w koszyku.

Nie masz produktów w koszyku.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Polityka prywatności i cookies

Polityka prywatności informuje użytkowników sklepu www.goodform.pl o zasadach pozyskiwania, przetwarzania i zabezpieczania danych osobowych w ramach serwisu. Wszystkie dane są gromadzone, przechowywane i przetwarzane zgodnie z przepisami prawa w tym art. 6 ust. 1 lit. b) oraz art. 6 ust. 1 lit. f) RODO.

Administratorem danych osobowych jest:

EBC Sp. z o.o.
02-661 Warszawa
ul.Wita Stwosza 40

Zbierane dane

Dane osobowe Klient podaje dobrowolnie. Rejestracja w sklepie nie jest obowiązkowa. Klient może złożyć zamówienie bez rejestracji. Właściciel pobiera następujące dane osobowe: imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail, telefon kontaktowy, adres IP komputera. Dane wykorzystywane są do realizacji zamówień, komunikacji z klientem. Udostępniane są firmom kurierskim, pracownikom poczty (obowiązuje ich poufność danych) w celu realizacji dostawy. Sklep zbiera także dane Klienta w celu przesyłania informacji handlowych zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) oraz art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, pod warunkiem że Klient wyraził zgodę na otrzymywanie newslettera i powierzenie parterom handlowym, w tym Ceneo Sp z o.o. danych w celach marketingowych. W sklepie internetowym www.goodform.pl dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie, zbierania danych demograficznych o Klientach i w celach technicznych do administrowania serwerami. Dane Klientów zamieszczających opinie o produktach, wraz z ich komentarzami mogą zostać wykorzystane do promocji sklepu. Z kolei dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze sklepem poprzez stronę www, są wykorzystywane do prowadzenia korespondencji z Klientem. Dane udostępniane są organom ścigania i wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa. Sklep wykorzystuje dane w celach marketingowych tylko za zgodą Klienta.

Przechowywanie danych

Sklep www.goodform.pl zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych. Sklep wykorzystuje dane swoich Klientów do celów księgowych, do celów kontaktowania się z Klientem, do rozpatrywania składanych przez Klienta reklamacji, do obsługi zwrotów produktów oraz do innych czynności związanych z zawarciem lub wykonywaniem umów sprzedaży. Dane osobowe są traktowane jako całkowicie poufne, przechowywane są na dobrze zabezpieczonym serwerze przed zagrożeniem zdalnym i fizycznym. Sklep internetowy goodform.pl będzie przekazywać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Goodform.pl. Ponadto EBC będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, o ile taki obowiązek wynikać będzie z przepisów prawa. Twoje dane nie będą przekazywane do państw trzecich i organizacji międzynarodowych.

Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez okres współpracy oraz po jej zakończeniu przez okres jaki przewidują to przepisy prawa, w tym przepisy Kodeksu cywilnego oraz ustawy o rachunkowości.

Dostęp do danych

Każdy użytkownik, który udzielił informacji o danych osobowych ma prawo dostępu do tych treści, poprawiania ich, aktualizacji, uzupełnienia, żądania zaprzestania przetwarzania oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych zgodnie z 6 ust. 1 lit. b) oraz art. 6 ust. 1 lit. f) RODO. oraz usunięcia danych. Użytkownik może skorzystać z swoich praw poprzez samodzielną edycję danych w panelu klienta (dotyczy użytkownika zarejestrowanego) lub kontakt z administratorem danych pk@ebcgrupa.pl. Klient, który uważa, że jego dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz wnieść skargę do organu nadzorczego (UODO, ul. Stawki 2, Warszawa).

Wykorzystanie cookies

Sklep www.goodform.pl wykorzystuje pliki cookies, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Zgodnie z nowelizacją ustawy Prawo Telekomunikacyjne użytkownik może wyrazić zgodę na instalację przez witrynę plików cookies, odpowiednio ustawiając przeglądarkę internetową. Decyzja internauty o korzystaniu z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki jest traktowana jako jego świadomy wybór. Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej..

  • Serwis nie gromadzi automatycznie żadnych informacji. Wyjątkiem są informacje zawarte w plikach cookies.

  • Pliki cookies stanowią dane informatyczne (pliki tekstowe). Zawierają najczęściej nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania na urządzeniu końcowym i unikalny numer.

  • Pliki cookies przede wszystkim pozwalają rozpoznać urządzenie, z którego korzysta internauta i dostosować stronę internetową do jego preferencji. Wykorzystywane są także w celu tworzenia statystyk. Dzięki nim możliwe jest ulepszenie struktury i zawartości serwisu.

  • Ponadto pliki cookies ułatwiają użytkownikowi utrzymanie sesji po zalogowaniu. Dzięki temu internauta nie jest zmuszony logować się na każdej podstronie.

W ramach serwisu wykorzystywane są pliki „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są tymczasowe. Przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. Drugi typ przechowywany jest w urządzeniu końcowym przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika.

Wykorzystywane rodzaje plików cookies pozwalają:

  • na korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu,

  • zapewnić bezpieczeństwo poprzez np. wykrywanie nadużyć,

  • gromadzić informacje o sposobie korzystania z serwisu,

  • na „zapamiętywanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika np. wybrany język, region, z którego pochodzi internauta itd.,

  • na dostarczenie użytkownikowi treści reklamowych, dostosowanych do jego zainteresowań.

Zmiana polityki prywatności

Sklep internetowy www. goodform.pl zastrzega sobie prawo do zmiany polityki prywatności w dowolnym momencie, bez konieczności informowania o tym użytkowników. Klienci mają obowiązek zapoznania się ze zmianami, po wejściu na stronę sklepu.