Nie masz produktów w koszyku.

Nie masz produktów w koszyku.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Polityka prywatności i cookies

Polityka prywatności informuje użytkowników sklepu www.goodform.pl o zasadach pozyskiwania, przetwarzania i zabezpieczania danych osobowych w ramach serwisu. Wszystkie dane są gromadzone, przechowywane i przetwarzane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych  (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.).

Administratorem danych osobowych jest:

EBC Sp. z o.o.
02-661 Warszawa
ul.Wita Stwosza 40

Zbierane dane

Dane osobowe Klient podaje dobrowolnie. Rejestracja w sklepie nie jest obowiązkowa. Klient może złożyć zamówienie bez rejestracji. Właściciel pobiera następujące dane osobowe: imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail, telefon kontaktowy, adres IP komputera. Dane wykorzystywane są do realizacji zamówień, komunikacji z klientem. Udostępniane są firmom kurierskim, pracownikom poczty (obowiązuje ich poufność danych) w celu realizacji dostawy. Sklep zbiera także dane Klienta w celu przesyłania informacji handlowych zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144, poz. 1204, ze zmianami), pod warunkiem że Klient wyraził zgodę na otrzymywanie newslettera. W sklepie internetowym www.goodform.pl dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie, zbierania danych demograficznych o Klientach i w celach technicznych do administrowania serwerami. Dane Klientów zamieszczających opinie produktów, wraz z ich komentarzami mogą zostać wykorzystane do promocji sklepu. Z kolei dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze sklepem poprzez stronę www, są wykorzystywane do prowadzenia korespondencji z Klientem. Dane udostępniane są organom ścigania i wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa. Sklep wykorzystuje dane w celach marketingowych tylko za zgodą Klienta.

Przechowywanie danych

Sklep www.goodform.pl zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych. Sklep nie przekazuje danych swoich Klientów osobom trzecim, sam wykorzystuje je w celu zapewnienia właściwej obsługi użytkowników sklepu, realizacji zamówień oraz sprawnej komunikacji. Dane osobowe są traktowane jako całkowicie poufne, przechowywane są na dobrze zabezpieczonym serwerze przed zagrożeniem zdalnym i fizycznym.

Dostęp do danych

Każdy użytkownik, który udzielił informacji o danych osobowych ma prawo dostępu do tych treści, poprawiania ich, aktualizacji, uzupełnienia, żądania zaprzestania przetwarzania oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych zgodnie z art. 32 ust. 1 pkt 7 i 8 ustawy o ochronie danych osobowych.

Wykorzystanie cookies

Sklep www.goodform.pl wykorzystuje pliki cookies, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Zgodnie z nowelizacją ustawy Prawo Telekomunikacyjne użytkownik może wyrazić zgodę na instalację przez witrynę plików cookies, odpowiednio ustawiając przeglądarkę internetową. Decyzja internauty o korzystaniu z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki jest traktowana jako jego świadomy wybór.

  • Serwis nie gromadzi automatycznie żadnych informacji. Wyjątkiem są informacje zawarte w plikach cookies.

  • Pliki cookies stanowią dane informatyczne (pliki tekstowe). Zawierają najczęściej nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania na urządzeniu końcowym i unikalny numer.

  • Pliki cookies przede wszystkim pozwalają rozpoznać urządzenie, z którego korzysta internauta i dostosować stronę internetową do jego preferencji. Wykorzystywane są także w celu tworzenia statystyk. Dzięki nim możliwe jest ulepszenie struktury i zawartości serwisu.

  • Ponadto pliki cookies ułatwiają użytkownikowi utrzymanie sesji po zalogowaniu. Dzięki temu internauta nie jest zmuszony logować się na każdej podstronie.

W ramach serwisu wykorzystywane są pliki „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są tymczasowe. Przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. Drugi typ przechowywany jest w urządzeniu końcowym przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika.

Wykorzystywane rodzaje plików cookies pozwalają:

  • na korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu,

  • zapewnić bezpieczeństwo poprzez np. wykrywanie nadużyć,

  • gromadzić informacje o sposobie korzystania z serwisu,

  • na „zapamiętywanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika np. wybrany język, region, z którego pochodzi internauta itd.,

  • na dostarczenie użytkownikowi treści reklamowych, dostosowanych do jego zainteresowań.

Zmiana polityki prywatności

Sklep internetowy www. goodform.pl zastrzega sobie prawo do zmiany polityki prywatności w dowolnym momencie, bez konieczności informowania o tym użytkowników. Klienci mają obowiązek zapoznania się ze zmianami, po wejściu na stronę sklepu.